Het waarom van Anneliefs

Ik zie mezelf graag. Of toch meestal. Of ik probeer dat toch. Of meestal mep ik geen spiegels en noem ik mezelf geen verlepte schlemiel. Of… ach ja, het is een proces.

Ik wil mezelf graag zien. Sinds ik dat besefte, is mijn leven beter. Sinds ik liever ben voor mezelf, ben ik nog liever voor anderen.

Dat klinkt allemaal heel erg vaag, maar ja – hey – ik heb dit nooit eerder gedaan. Concreter: ik wil graag vertellen over hoe ik mezelf liever ging zien: door anders tegen mezelf te praten, yoga, zelfzorg, dingen met mijn handen te doen (nee, niet zo, you dirty mind) en zelfs door mijn moestuin.  Nog concreter zal het worden in de komende weken.

CUE: Get this party starteeeed

Anneliefs.

(Hier is alvast een totaal ongerelateerd grappig tekeningetje.)

Een gedachte over “Het waarom van Anneliefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s